Hoppa till sidans innehåll

Seger i premiären!

04 OKT 2018 14:08
Underläge i nästan hela matchen, men med ett par minuter kvar vände herrlaget på matchen och gick segrande ur seriepremiären mot Boden. Segerresultatet skrevs till 26-24.
  • Skapad: 04 OKT 2018 14:08

- Vi gör en bra match bakåt, absolut. Men lite missar här och där är inte så lustigt så här tidigt på säsongen. Vi har tränat på bra senaste veckorna och det syntes idag. Ett helt annat lag jämfört med ett tag sen. I anfallsspelet finns det mer att hämta, säger tränaren Jesper Hallberg efter matchen. 

Stundtals såg det ut som att Boden hade greppet om matchen. Ledning 20-23 med tio minuter kvar att spela och Mantorp hade svårt att göra mål i 6 mot 6. 

- Dom får några utvisningar i slutet av matchen som vi vinner vilket gör att vi går upp till lika. Vi håller oss i från utvisningar och det tyder på att vi behåller kylan och kanske orkar lite mer i slutet. I det uppställda spelet tycker jag ändå att vi kommer till bra lägen, deras målvakt räddar en del, säger Hallberg.

Nästa match spelas nu på lördag i Stockholm mot Tyrold klockan 16.15 i Tyresöhallen. 

- Tyrold är ett ungt, skolat lag som haft stora framgångar på ungdoms och juniorsidan. Vi hade tufft mot dom förra säsongen men det ska ändras nu. Höjer vi tempot lite mer i andrafasspelet kommer de få svårt att hänga med. Vi är kanske inte seriens mest vältränade lag men med den tyngd och rutin vi har kommer det bli en rolig match. 

 

Kontakt:

E-post: 

This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

Teknova

 

 

cg

 

Mjolby_logo_normal

 

Jerns Reklam

  

 netnovo

 

stadium-logo

 

================================================== 

Postadress:
Mantorps IF HF - Handboll
Klämmestorpshallen, Box 31
59020 Mantorp

Kontakt:
Tel: 014221388
Fax: 014221388
E-post: This is a mailto link

Se all info