Hoppa till sidans innehåll

Inför nästa sista omgången, bortamatch mot RP

09 MAR 2013 10:25
Säsongen närmar sig sitt slut och endast 2 matcher återstår för herrlaget. Borås i sista omgången och i morgon borta mot serieledarna RP.
  • Skapad: 09 MAR 2013 10:25

En rolig säsong som nykomlingar närmar sig sitt slut och jag ska inte summera riktigt än, men vi kan konstatera att vi nog gjorde säsongens sämsta match hemma mot RP och killarna vill säkert ta revanch från den matchen. RP är inte serieledare utan anledning, det är ett bra lag och jag tror faktiskt inte återstående matcher spelar någon roll för dem heller då jag tror de tar direktplatsen hur som helst. De dock vill säkert visa en stor(?) hemmapublik att de är bäst. Vi ska förstås ge dem en kamp så gott vi kan och jag kan bara hoppas att RP blir lite närvösa ju längre matchen går och då ska vi utnyttja det.

En extra rolig sak är att Anton är tillbaka efter en lång rehabilitering efter korsbandsskada. Han spelade i B-laget förra veckan och det så bra ut. Han måst ha bra läkkött helt enkelt.

Denna gång blir det ingen liverapportering, ens via twitter. Den som är intresserad får helt enkelt ta sig till Linköpings sporthall kl 17.00 i morgon söndag. Sekretariatets livescore brukar dock fugera bra i Linköpings sporthall

Skribent: Mikael Karlsson

Kontakt:

E-post: 

This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

Teknova

 

 

cg

 

Mjolby_logo_normal

 

Jerns Reklam

  

 netnovo

 

stadium-logo

 

================================================== 

Postadress:
Mantorps IF HF - Handboll
Klämmestorpshallen, Box 31
59020 Mantorp

Kontakt:
Tel: 014221388
Fax: 014221388
E-post: This is a mailto link

Se all info