Hoppa till sidans innehåll

Vilka lag kommer uppifrån?

16 MAR 2013 09:41
I förra inlägget spekulerade Dövinkelbloggen om vilka som fyller på underifrån. Här försöker jag själv fundera på hur det ser ut uppifrån.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:30

Som synes av tabellen ovan så är det redan klart att HK Eskil byter plats med RP. GF Kroppskultur som just nu ligger på den andra nedflyttningsplatsen har tufft motstånd i sista omgången och kommer med all säkerhet flyttas ned. Dock är det nog självklart att de i så fall hamnar i söderettan.

På kvalplatserna ligger nu HK Varberg och IF Hallby. I första kvalomången kommer dock Våra Tyresö och Borås ställas mot 2:an resp 3:an från söderettan som är det närmaste klart att det blir Anderstorps SK och Höörs HK H 65. Min personliga uppfattning är att Tyresö är chanslösa i detta kval trots att de ligger före Borås. Jag tycker inte formen talar för Tyresö. Jag är egentligen även tveksamma vad det gäller Borås, men chansen finns. Oavsett om de allsvenska kvallagen får möta lagen från söder- eller norrettan så tror jag att de kommer kvala sig tillbaka till allsvenskan och norrettan får därmed behålla Tyresö, medan det är mer oklart hur geografin kommer se ut  för Borås.

Snart vet vi mer! 

Skribent: Mikael Karlsson

Kontakt:

E-post: 

This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

Teknova

 

 

cg

 

Mjolby_logo_normal

 

Jerns Reklam

  

 netnovo

 

stadium-logo

 

================================================== 

Postadress:
Mantorps IF HF - Handboll
Klämmestorpshallen, Box 31
59020 Mantorp

Kontakt:
Tel: 014221388
Fax: 014221388
E-post: This is a mailto link

Se all info