Hoppa till sidans innehåll

Andra raka segern

06 OKT 2018 20:45
Andra raka segern - men det finns mycket mer att hämta i lagets kapacitet.
  • Skapad: 06 OKT 2018 20:45

Ja en seger är alltid en seger, två poäng och andra raka segern. Många missade lägen, tekniska fel och missar i försvarsspel ändå så vinner vi matchen. Det är en styrka i sig. 

Vi har tidigare haft svårt för det unga Tyrold och vi visste på förhand om att det inte skulle bli en lätt match. Men med många enkla första och andrafas mål i inledningen av första halvlek blir vi lite väl bekväma och blir stillastående i anfallsspelet och Tyrold fortsätter med sitt stabila spel. Vi faller ofta in i deras tempo och spelar inte vårt spel vilket resulterar i att dom fortfarande är med i matchen i paus. Känslan i omklädningsrummet var att vi alla kan göra det bättre. 

I andra halvlek fortsätter vi tyvärr med att missa lägen. Vi har många riktigt bra kantlägen som vi vanligtvis gör mål på. Men inte idag. Tyrolds målvakt spelar stabilt och räddar många bra lägen från både kanter och niometersspelare. Vi byter mål med dom i stora dela av andra halvlek. Matchen slutar med seger 34-30. 

Det finns vissa saker med matchen som är bra, vi förlorar bara våra utvisningar med 4-5 och vi vinner det 6-5 läge vi får. Betydligt fler förstafaskontringar än förra matchen och ett härligt go i laget. Nu laddar vi om i veckan inför nästa helgs bortamöte mot Silwing/Troja och en viss Jacob Holmberg. Det kommer bli en riktigt tuff match.

Skribent: Jesper Hallberg
Epost: This is a mailto link

Kontakt:

E-post: 

This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

Teknova

 

 

cg

 

Mjolby_logo_normal

 

Jerns Reklam

  

 netnovo

 

 

Intersport

 

 

 

===================

Postadress:
Mantorps IF HF - Handboll
Klämmestorpshallen, Box 31
59020 Mantorp

Kontakt:
Tel: 014221388
Fax: 014221388
E-post: This is a mailto link

Se all info